Interne contactpersonen

Dit schooljaar 2018-2019 zijn wij, Ymie Schuurmans en Anja Duffhues, de interne contactpersonen van Het Zuiderpad. In de schoolgids vindt u informatie hierover bij het onderdeel ‘klachtenregeling’.

Wij zijn als interne contactpersonen beschikbaar voor u als ouder, voor de kinderen en de medewerkers van Het Zuiderpad. Soms zijn er dingen die je wilt delen. We hopen dat deze zorgen met de leerkracht gedeeld kunnen worden. Is dit niet het geval, dan kunt u bij de intern contactpersoon terecht.

Ook voor de kinderen geldt dit. In de klas wordt besproken wat kinderen kunnen doen als er iets aan de hand is waarbij zij hulp nodig hebben. In elke groep staat “de luisterbus”, om zaken die zij graag zouden willen (maar niet durven) bespreken, aan hun eigen juf of meester kenbaar te maken.

Ook hangt er in de gemeenschappelijke ruimte (Oudelaan) en in het halletje bij groep 8 (Huissteden) een algemene luisterbus voor alle kinderen en ouders van de school. Daar kunnen alleen wij bij. Hier kunnen kinderen en ook ouders een briefje met naam (en groep/telefoonnummer) in doen, als zij behoefte hebben aan een gesprek met ons. Eén van ons neemt dan contact op voor een gesprek.
Groetjes, Ymie en Anja (leerkrachten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *