Ouderavonden 8-9-10 oktober

Binnenkort zijn de eerste ouderavonden over uw kind, We verwachten dat alle ouders komen!
De ouderavonden zijn vroeg in het schooljaar en zijn dan ook niet direct bedoeld om over de prestaties van uw kind te praten maar om eerste ervaringen tussen ouders en leerkrachten uit te wisselen.
U ontvangt de uitnodiging via de Parro-app. Bijna alle ouders hebben zich inmiddels aangemeld bij Parro. U kunt via Parro een tijd reserveren. Ouders met meerdere kinderen krijgen deze uitnodiging één dag eerder dan ouders met één kind. Van gescheiden ouders verwachten we dat ze samen één tijd reserveren of informatie met elkaar delen. Hebt u zich nog niet aangemeld bij Parro doe dit dan alsnog. Hebt u geen mail ontvangen kijk dan even of deze bij ongewenste mails zit.  Zo niet, neem dan even contact op met de administratie.
Ouders die geen tijd reserveren worden door de leerkracht ingepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *